mans slakt kvinnomakt

tjafan!!!! idag är de lördag. de betyder att ni ska akta er för alla snoppbärare, för idag kommer dom vara fulla och odrägliga och det ända dom vill är att få er i säng! så passa er. 
så gör er så fula som möjligt kram <3

kill

 
 
idag har jag dödat 2 män kändes faktiskt rätt skönt. tog dom bakom ica och våldtog dom först sen blev det slakt. styckade dom och gömde. så för er som är sugna på skattjackt är bara att höra av sig till mig, så får ni en karta ;) den som hittar mest delar får ett fint pris!
ungefär såhär såg det ut

hor halloween

nu när de är halloween är det bäst att passa sig fär alla äckliga kåta snoppbärare! fast måste ju säga att vi tjejer får skylla oss själva! trodde att man skulle klä sig läskigt på halloween.. men har tydligen missuppfattat de där eftersom varenda jävla tjej klär sig som en slampa. horig kanin dräkt, sexig polis, sjuksköterska med jävligt kort kjol? hmm finns ju massa mer horiga dräkter som jag inte kommer på just nu!  
 
haha borde ju heta horhalloween eller något istället för de värkar som att det går ut på att klä sig så horigt/sexigt som möjligt! tycker det är så jävla patetiskt. skulle aldrig i hela mitt liv sätta på mig något sånt där. vad fan vill ni visa? 
 
juste kanske borde ta upp något om alla vidriga snoppbärare också? dom älskar halloween för dom får knulla horiga tjejer. dom är vidriga och fula. usch blir bara äcklad när jag ens tänker på alla äckliga män. blir fan äcklad när jag tänker på alla horiga tjejer också usch. ska fan vara hatisk mot både män ock kvinnor! 
HATA ALLA DÖ horor/ manshoror
 
HORIGT OCH JÄVLIGT FULT
 
 

RSS 2.0